• Back to listing
  • Lofoten by Horse - Horsebackriding on Icelandic Horses in Lofoten

Lofoten by Horse - Horsebackriding on Icelandic Horses in Lofoten

Address: Hov Tore Hjorts vei 471, 8314 Gimsøysand Date: Monday 10 aug 2020 - Thursday 31 Dec 2020 Show map

96 %

69 of 72 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 72 guests answers:

    • Yes

      96%

    • No

      4%

  • Overall opinion

    • "Yes"
      69
    • "No"
      3
  • "Riding tour"

    Thursday 15 Aug 2019

    "Very nice tour with a good guide and beautiful horses."


Sweden

4   Very good, recommended  Reviewed Saturday 2 Nov 2019

Vacker tur, fina hästar, men lite okoncentrerad och stökig grupp

4  Overall opinion


Germany

"Riding tour"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 15 Aug 2019

Very nice tour with a good guide and beautiful horses.

5  Overall opinion

Alex
Norway

"Magisk på costa del Hov"

5   Excellent, recommended  Reviewed Wednesday 14 Aug 2019

Hyggelig mottakelse i stallen og fine fasiliteter. Liten gruppe som var tilpasset ryttere. Fin tur og minner til lang tid.

5  Overall opinion

T.V.
Norway

"Ridetur i rolig tempo"

2   Poor  Reviewed Thursday 1 Aug 2019

Flotte omgivelser for rideturer. Bare så synd at det ikke var tilrettelagt etter rideerfaring. Hele turen gikk i skritt. Rolig rusletur hele veien til vi kom tilbake til stallen og en ridebane. Der fikk vi endelig prøvd tølt. Ikke helt det samme som å få prøvd seg med fart i terreng. Og ikke minst «suse» bortover den vakre stranda! Men Neida, det var ikke lov.

Det burde vært opplyst om på forhånd, for nettsidene gir inntrykk av at man skal få en rideopplevelse både på strand og i vannet... Skuffende, vi var to i følge som var erfarne ryttere, og vi fikk «som plaster på såret» to runder på ridebanen med galopp. Morsomt det, men når de på forhånd ville vite høyde, vekt og rideerfaring - gikk vi ut i fra at her fikk vi full pakke! Evt delt gruppa inn i to i det minste så vi fikk noe mer etter nivå... Hele turen ble til slutt oppfattet som kjedelig, kostbar og lite utfordrende!

2  Overall opinion

mirjam
Netherlands

"super"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 8 Jul 2019

we had a great time.

5  Overall opinion

Ste FIRENZE
Italy

"Best piace "

5   Excellent, recommended  Reviewed Friday 22 Feb 2019

Amazing place, good people, great activities

5  Overall opinion


Norway

5   Excellent, recommended  Reviewed Wednesday 15 Aug 2018

Flotte omgivelser. Flott tur. Flink personale.

5  Overall opinion

Sara
Netherlands

"Great Experience! "

5   Excellent, recommended  Reviewed Wednesday 15 Aug 2018

My husband and I had a great experience horseback riding. I'm an experienced rider, and he is not, and we both were easily accommodated. The staff were amazing, the horses well taken care of, and the scenery just awesome. We will be back!

5  Overall opinion

RTB
Norway

"Magisk!"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 17 Apr 2017

En opplevelse som gjorde hele familien stum. Majestetiske hester i majestetisk natur. Må oppleves!

5  Overall opinion

Build: 06/08/2020 22:43:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4064.cbischannel-393.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showreviews